אגרול חסה

אגרול חסה - כוח הצבע ירוק

מצרכים להכנת האגרול:

  • עלי חסה – אייסברג או כל חסה איכותית
  • 1 מלפפון – חתוך לסהרונים או למקלות
  • 2 מקלות סלרי –  חתוכים לשערות דקות
  • חופן אטריות שעועית דקות (או אטריות אורז) מבושלות ומסוננות
  • ½ פלפל ירוק חתוך למקלות דקיקים
  • מעט בוטנים קלויים קלופים וקצוצים – אופציונלי תלוי בגיל הילד

מצרכים להכנת הרוטב:

טריאקי קנוי או להכין מרוטב סויה + מיץ ג'ינג'ר + ומייפל

  1. לערבב את חומרי המילוי
  2. להכין קערה עם עלי חסה גדולים ושלמים
  3. להניח על מגבת עלה חסה, לשים כף מילוי ולגלגל כמו אגרול, להניח על צלחת כשמקום החיבור למטה, להניח אותם צפופים עד להגשה.

    עדיף להגיש סמוך להכנה

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami