ארטיק אפרסק יוגורט להכנה ביתית

ארטיק אפרסק יוגורט להכנה ביתית

רמת קושי: קל

כמות: 6 ארטיקים

זמן הכנה: 5 דקות

זמן הכנה כולל הקפאה: 6 ורבע

רכיבים:

2 אפרסקים גדולים

גביע יוגורט

2 כפות דבש או סילאן

אופן ההכנה:

1. מוציאים את הגלעינים מהאפרסקים וחותכים אותם לחתיכות קטנות

2. מכניסים לבלנדר את האפרסקים החתוכים וגביע היוגורט וטוחנים במשך כ-2 דקות

3. מוסיפים 2 כפות דבש או סילאן וטוחנים במשך חצי דקה נוספת.

*למי שאוהב אפשר להוסיף גם עלי נענע

4. יוצקים לתבנית, מוסיפים מקלות קטנים לאחיזה ומקפיאים במשך 6 שעות

5. מוציאים את הארטיקים מהמקפיא ואוכלים בהנאה.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami