באן בורגר

באן בורגר

מצרכים להכנת בצק באן:

  • 250 גרם קמח
  • 2 גרם סודה לשתייה
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 50 גרם סוכר
  • 6 גרם שמרים יבשים
  • 150 גרם מים
  • 10 גרם שמן קנולה

מצרכים להכנת קציצות המבורגר:

  • חצי קילו בשר טחון
  • 2 כפות רכז עגבניות (פריכוז)
  • 1 בצל קצוץ דק
  • מלח, פלפל, כמון

הכנת הבצק:

מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים כעשר דקות במהירות בינונית, עד גבוהה, מניחים מעל הקערה מגבת ומחכים לתפיחה של הכפלת הנפח של הבצק, מכינים עיגולים מהבצק לפי הרצון.
מאדים את 
לחמניות הבאן מעל סיר עם מים רותחים בתוך סלסלת אידוי עם נייר אפייה מחורר, פותחים את לחמניות הבאן באמצע, מורחים מה שמתחשק וממלאים בקציצת ההמבורגר.

הכנת ההמבורגר:

לשים ממש טוב את על חומרי הקציצה, עד הומוגניות, עדיף לעבוד, כשהמסה מאוד קרה, כך קל יותר ל"פתוח" את החלבון שבבשר והקציצות לא יתפרקו על המחבת צרים קציצות לפי הגודל הרצוי, מלהיטים מחבת עד שמרגישים שהיא מספיק חמה, משמנים מעט ומניחים את הקציצות על המחבת, כ 3 דקות מכל צד.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami