בראוניז עם קרם תותים

בראוניז עם קרם תותים

לבראוניז:

  • 200 גרם שוקולד פרה מריר עלית
  • 150 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר
  • 3 ביצים
  • רבע כפית מלח
  • 70 גרם קמח או קורנפלור

לקרם תותים:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה, קרה מאוד
  • 40 גרם אבקת סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 תותים מרוסקים, מסוננים

לקישוט:

3-4 תותים טריים, חתוכים לרבעים

אופן ההכנה: בראוניז

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  3. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  4. מוסיפים סוכר וטורפים עד שהוא נטמע בתערובת.
  5. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  6. מוסיפים מלח וקמח וטורפים רק עד לתערובת אחידה.
  7. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  8. אופים במשך 18-22 דקות, או עד שקצוות העוגה מתייצבים, אך החלק המרכזי עדיין מעט רוטט.
  9. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.

קרם תותים:

  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת,אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותותים מרוסקים ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קרם בחלק העליון של הבראוניז.
  • מקשטים כל בראוני ברבע תות ומגישים.

טיפים:

  • שומרים את הבראוניז בכלי סגור במקרר עד 4 ימים.
  • במקום תותים אפשר להשתמש בפטל, דובדבנים או כל פרי יער אחר שאוהבים.
  • לגרסה ללא גלוטן משתמשים בקורנפלור במקום הקמח.
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami