גיוזה עוף

גיוזה עוף

מצרכים לבצק גיוזה:

200 גרם קמח לבן
200 גרם קמח טפיוקה (עמילן)
250 גרם מים רותחים
20 גרם שמן קנולה
כפית מלח

מצרכים להכנת המילוי:

250 גר' חזה עוף טחון
3 גבעולים קצוצים של בצל ירוק
חצי כוס קצוצה דק של כרוב לבן
ג'ינג'ר
קורט של כוכב אניס מגורד

לרוטב:

1/3 כוס סויה
1/3 כוס מירין
1/3 כוס חומץ אורז
חצי צ'ילי טרי קצוץ דק (לא חובה)

אופן הכנה:

הבצק:

במעבד מזון מערבבים את שני סוגי הקמחים ומעט מלח מוסיפים את השמן מוסיפים בבת אחת את כל המים הרותחים עד שכדור הבצק מתלפף סביב להב מעבד המזון, הבצק יהיה רך וגמיש וחם.
במידה ודביק להוסיף 
מעט קמח רגיל, אם קשה, להוסיף מעט מים רותחים. לכסות בניילון נצמד ולהניח להתקרר כשעה במקרר

המילוי:

לערבב את כל חומרי המילוי יחדיו לתערובת אחידה.

אופן ההכנה של הגיוזה:

מרדדים את הבצק בחלקים קטנים, חורצים עיגול בעובי של בערך דף פסטה, ממלאים בכפית מכובדת מחומר המילוי, מרטיבים מסביב וסוגרים את קצוות הכיסון בצורה שמתחשקת לכם) מומלץ להסתכל בסרטוני יו טיוב של קיפולים שונים( את הדים סאם אפשר לאדות מעל סיר בתוך סלסלת במבוק עם נייר אפייה מחורר בפנים, לאפשר מעבר של אדים חמים. האפשרות השנייה היא לחמם מחבת עם מעט שמן, לטגן מעט את הגיוזה, להוסיף מעט מים ולכסות את המחבת לבישול אידוי מלא של הכיסון.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami