

מצרכים להכנת הכריך:
- לחם כפרי ללא גלוטן
- מעט מיונז
- חצי עגבניה פרוסה דק
- 1 מלפפון חמוץ פרוס
- 1 עלה חסה קטן
חומרים להכנת פסטרמה מייפל:
- 2 יח' חזה עוף שלם
- למישרה (בריין)
- 4 ליטר מים
- 12 כפות מלח
- 1/2 סוכר חום כהה דביק
- 1/3 כוס מייפל
- 1 צרור פטרוזיליה
- 2 עלי דפנה
- 4 שיני שום
- 2 כפות פלפל שחור גרוס
הכנה:
- לערבב את כל החומרים, להביא לרתיחה לצנן ולהכניס חזות עוף לשלוש שעות בדיוק. לשמור בחוץ או במקרר בקיץ
- להוציא את חזות העוף
- להדליק תנור טורבו 180 מעלות
- לערבב 2 כפות מייפל עם 1/4 כוס מהמישרה להבריש את חזות העוף ולאפות היטב בתנור כ- 6-8 דקות מכל צד
- לפרוס דק רק לאחר שהתקרר
- להרכיב את הכריך
- למרוח מיונז, להניח 2 פרוסות פסטרמה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ועלה חסה
בתאבון.