כריך פסטרמה מייפל ללא גלוטן

כריך פסטרמה מייפל ללא גלוטן

מצרכים להכנת הכריך:

  • לחם כפרי ללא גלוטן
  • מעט מיונז
  • חצי עגבניה פרוסה דק
  • 1 מלפפון חמוץ פרוס
  • 1 עלה חסה קטן

חומרים להכנת פסטרמה מייפל:

  • 2 יח' חזה עוף שלם
  • למישרה (בריין)
  • 4  ליטר מים
  • 12 כפות  מלח
  • 1/2 סוכר חום כהה דביק
  • 1/3 כוס מייפל
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 2 עלי דפנה
  • 4 שיני שום
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס

הכנה:

  1. לערבב את כל החומרים, להביא לרתיחה לצנן ולהכניס חזות עוף לשלוש שעות בדיוק. לשמור בחוץ או במקרר בקיץ
  2. להוציא את חזות העוף
  3. להדליק תנור טורבו 180 מעלות
  4. לערבב 2 כפות מייפל עם 1/4 כוס מהמישרה להבריש את חזות העוף ולאפות היטב בתנור כ- 6-8 דקות מכל צד
  5. לפרוס דק רק לאחר שהתקרר
  6. להרכיב את הכריך
  7. למרוח מיונז, להניח 2 פרוסות פסטרמה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ועלה חסה

בתאבון.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami