כריך White Fish

כריך White Fish

מצרכים:

  • לחמנייה (רגילה או ללא גלוטן)
  • 1 עגבנייה פרוסה
  • 1 עלה חסה
  • פילה דג ללא עצמות (משוח במעט שמן שמן, מלח ופלפל)
  • כפות מיונז
  • 1 מלפפון חמוץ קצוץ
  • ½ כוס גרגרי תירס

הכנה:

  • לחמם תנור ל180 מעלות
  • להניח את הדג על ניר אפיה בתבנית ולאפות בתנור עד 10 דקות ולקרר
  • לפורר את הדג הקר ולהוסיף לו את חומרי הממרח

הרכבה:

למרוח את הממרח על הלחמניה, לקשט בפרוסות העגבניה והחסה, לסגור, לחצות ולהגיש

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami