מאפינס תפוחי עץ וג'ינג'ר טבעוני

מאפינס תפוחי עץ וג'ינג'ר טבעוני

חומרים

  • 1 כוס רסק תפוחים – יכין
  • כף פשתן טחון מעורבב עם 3 כפות מים
  • 1 כוס חלב סויה
  • כף סילאן
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 2 כפיות חומץ תפוחים
  • מעט ג'ינג'ר מגורר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס קוביות תפוח-עץ אדום קלוף
  • 2.5 כוסות קמח מלא
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • כפית קינמון

אופן ההכנה

  1. נכין את תחליף הביצה: בקערה קטנה לערבב 1 כף זרעי פשתן טחונים עם 3 כפות מים ולהניח בצד
  2. נערבב בקערה את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון
  3. בקערה נפרדת לטרוף היטב: חלב סויה, חומץ תפוחים, שמן, סוכר וסילאן
  4. להוסיף את רסק התפוחים ותערובת הפשתן לקערת חלב הסויה לערבב היטב ולהוסיף את התערובת הזו לקערת החומרים היבשים בערבוב בכף עץ
  5. להוסיף את קוביות התפוח
  6. לחמם תנור ל 180 מעלות
  7. לשמן מעט תבניות מאפינס ולמלאן בתערובת (כמעט עד מילוי מלא) , ניתן לקשט בשקדים פרוסים
  8. לאפות כ- 20 דקות עד לייבוש
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami