מינוט סטייק אודון

מינואר אודון

מצרכים:

כף שמן

חצי כפית פפריקה מרוקאית

חצי כפית תערובת פילדלפיה

רבע כפית שאטה גרוס בשמן

שלוש כפות סויה

חצי כפית רוטב סצ'ואן

נתחי "מינוט סטייק"

אריזת פטריות שיטאקי

300 גרם אטריות אודון

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • מכינים את אטריות האודון בהתאם להוראות היצרן, פחות דקת בישול ומניחים בצד.
  • במחבת שטוחה מפשירים את ה"מינוט סטייק" ומוסיפים מעט מלח ופלפל לצריבה קלה משני צידי הסטייק.
  • מקפיצים בתוך ווק שאטה, סויה, רוטב סצ'ואן ופטריות שטאקי על חום בינוני.
  • לאחר הקפצה של כ-2 דקות, מוסיפים את אטריות האודון ולבסוף את ה"מינוט סטייק" הצרוב, מקפיצים הכל יחד עם כוסברה ובצל ירוק.

בתיאבון!

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami