מקלות עם קייקפופס אוראו

מקלות עם קייקפופס אוראו

מתכון מהיר ומקורי, מתאים לימי הולדת וחגיגות אחרות

רשימת המצרכים (20 מנות)

  • 20 עוגיות אוראו טחונות
  • 5 כפות ממרח שוקולד
  • 1½ כוסות חלב קר
  • 1 שקית פצפוצי שוקולד צ׳יפס לבנים
  • 200  גרם שוקולד מילקה אקסטרה קקאו
  • 4 כפות שמן
  • סוכריות צבעוניות / קוקוס קלוי או כל קישוט שאוהבים
  • 12 יחידות של מקלות מנייר (להשיג בחנויות יצירה או כאלו שמתמחות באפייה)

אופן ההכנה:

  1. הניחו בקערה את עוגיות האוראו הטחונות וממרח השוקולד, לושו את העיסה והוסיפו את החלב תוך כדי, עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. צרו כדורי שוקולד מתוך העיסה.
  3. טבלו כל קצה מקל במעט ממרח שוקולד ונעצו בכדורים.
  4. הכניסו למקפיא לחצי שעה.
  5. המיסו בפולסים קצרים במיקרוגל את פצפוצי השוקולד הלבן עם 2 כפות שמן קנולה, ערבבו היטב עד להמסה מוחלטת.
  6. המיסו שוקולד מילקה בקערה נפרדת.
  7. טבלו את כדורי השוקולד בטעמים השונים, וקשטו בתוספות שבחרתם.
  8. הניחו על מגש מרופד בנייר אפייה, והכניסו לצינון במקרר.
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami