סוכריות דגים מטוגנות עם סלט

סוכריות דגים מטוגנות עם סלט

פילה הייק- בלדי

פאנקו- סוגת

פטריות שיטאקה- טעמי אסיה

מירין- טעמי אסיה

רוטב סויה- אסם

דבש- עלית

חרדל- עלית

ג'ינג'ר כבוש- טעמי אסיה

גזר

מלפפון

צנונית

צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

סלט:

2 גזר

2 מלפפון

4 צנונית

ג’ינג’ר כבוש

פטריות שיטקה

רוטב:

4 כפות סויה

כפית חרדל

2 כפיות דבש

כפית מירין

מלח פלפל

כף שמן זית

כפית צילי מתוק

בעזרת מטרפה מאחדים

מערבבים את הסלט עם הרוטב

פילה הייק:

חותכים לקוביות

צלחת עם קמח, צלחת עם שלוש ביצים, צלחת עם פנקו

מכינים כמו שניצל- קמח, ביצה, ופנקו

לסלט:

מתחילים בלהשרות את הפטריות שיטאקה במים רותחים כ15 דקות, ואז פורסים אותם גס, מוסיםים את שאר המרכיבים של הסלט ומערבבים היטב.

לרוטב, מוסיפים את הסויה, חרדל, דבש, מירין, שמן זית וצילי מתוק אל תוך קערה, ומאחדים בעזרת מטרפה, לבסוף מתבלים את הסלט לפני הגשה. 

לסוכריות חותכים את הפילה הייק לקוביות שמנמנות ויפות, מניחים בתוך קמח, מנערים את היתר, מכניסים לתוך ביצה טרופה, ולבסוף מכסים בפנקו. בדיוק כמו שניצל. מטגנים בשמן עמוק (או רדוד עם הפיכה באמצע) עד לצבע זהוב.

כלי בישול:

מטרפה

מחבת

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami