סוכריות דגים מטוגנות עם סלט אסייתי

סוכריות דגים מטוגנות עם סלט אסייתי

מצרכים:

להכנת הסלט

2 גזרים

2 מלפפונים

4 צנוניות

מעט ג’ינג’ר כבוש

אריזת פטריות שיטאקי

להכנת הרוטב

4 כפות סויה

2 כפיות דבש

כפית חרדל

כפית צ'ילי מתוק

כפית מירין

כף שמן

מלח פלפל לפי הטעם

להכנת הדג המטוגן

4 יח' פילה הייק

2 כוסות קמח מנופה

3 ביצים

כוס פירורי פנקו

אופן ההכנה:

  • להכנת "סוכריות הדגים", חותכים פילה הייק לקוביות שמנמנות ויפות.
  • מניחים את הקוביות בתוך קמח, מנערים, טובלים את הקוביות בביצה טרופה.
  • מכסים את הקוביות בפירורי פנקו בדומה להכנת שניצל.
  • מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
  • להכנת הסלט, משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים כ-15 דקות ופורסים לחתיכות.
  • מוסיפים את המלפפונים, הגזרים, הצנוניות והג'ינג'ר הכבוש ומערבבים היטב.
  • להכנת הרוטב מערבבים בקערה סויה, חרדל, מירין, דבש וצ'ילי מתוק ומאחדים בעזרת מטרפה.
  • מוסיפים את הרוטב לסלט ומתבלים לפני ההגשה.
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami