סוכריית אנרגיה

סוכריית אנרגיה

מצרכים:

  • 12 תמרים
  • 20 בוטנים
  • 5 אגוזי לוז
  • 1 כף אצת ספירולינה טחונה – אופציונלי

לציפוי:  100 שוקולד מומס עם  2 כפות שמן קוקוס

הכנה:

  • לגלען את התמרים ולהניח במעבד מזון עם הבוטנים ואגוזי הלוז (ואצת הסיפרולינה) ולעבד למשחה.
  • לגלגל ביד רטובה לכדורים בקוטר של כחצי ס"מ, להניח על נייר אפייה שעל צלחת ולשמור במקרר עד להתגבשות (כשעה לפחות)
  • להמיס שוקולד ושמן קוקוס במיקרו בכלי זכוכית קטן או על האש בסיר כפול על מים
  • להכין צלחת עם נייר אפיה, לתקוע בכל שיפוד יקיטורי כדור תמרים אחד, לטבול אותו בשוקולד ולהניח לקירור והתגבשות עד הצלחת

בתיאבון

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami