סושי עוף

סושי עוף

מצרכים להכנת סושי:

  • 100 גר אגוזי מלך
  • 100 גר אגוזי לוז
  • עלים מצרור בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי פרפר חזה עוף
  • קמח מתובל במלח ופלפל
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם לטיגון
  • שמן לטיגון עמוק

מצרכים להכנת סלסה:

  • 3 כפות מיונז
  • שן שום כתושה
  • כפית אבקת קארי
  • כף רוב סויה
  • חצי כפית שמן סומסום
  • מלח פלפל

אופן ההכנה:

ספייסי מיונז:

מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול

עוף:

פותחים חצי פרפר של חזה עוף לרוחב, משטחים במידת הצורך, מניחים בין שני ניירות אפייה, מעט משומנים ודופקים להשטחה. מתבלים במלח ופלפל את חזה העוף, מורחים על גביו את הסלסה.
מגלגלים לגליל מהודק וסגור, מניילנים צמוד ומניחים לקירור כשעה, מסירים מהניילון, טובלים בקמח, ביצה ופירורי לחם מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד הזהבה, מכניסים לתנור ל-8 דקות ב 180 מעלות.
פורסים לעיגולי סושי ומגישים לצד המיונז המתובל

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami