

מצרכים לסלט:
- חופן אפונת שלג חלוטה
- חופן פאפייה ירוקה, חתוכה לגפרורים דקים, אפשר בקולפן ייעודי
- 1 מלפפון נטול גרעינים חתוך לסהרונים
- 3 גבעולי סלרי פרוס דק
- בצל ירוק תלתלים כשלושה גבעולים
- חופן בוטנים קצוצים
מצרכים לרוטב:
- 2 כפות שמן שומשום
- 3 כפות סויה
- 1 כף דבש
- 2 כפות מיץ ג'ינג'ר סחוט (מגררים ג'ינגר בפומפיה ואז סוחטים את התוכן)
הכנת הסלט:
מערבבים את כל חומרי הרוטב עם מרכיבי הסלט ומפזרים בוטנים קצוצים מלמעלה, בתאבון.