סנדוויץ' ספינג' עם בורי

סנדוויץ' ספינג' עם בורי, לימונים כבושים, אבוקדו ועריסה

נתחים של פילה בס עם חומוס, לימונים ומנגולד:

חומרים ל-4 כריכים

  • 1 דג בורי ללא עור ועצמות
  • שמן לטיגון עמוק

לספינג':

  • 250 גרם (3/4 1 כוסות) קמח רב תכליתי "סוגת"
  • 12 גרם (1/2 1 כפות) שמרים יבשים "סוגת"
  • 1 כף סוכר "סוגת"
  • 1/2 כף מלח
  • 250 גרם (1 כוס) מים

לדג:

  • דג בורי ללא עור ועצמות כל פילה חתוך לחצי
  • 240 גרם (1 כוס) קמח רב תכליתי "סוגת"
  • 1/2 1 כוסות מי סודה
  • 1 כפית שטוחה פפריקה חריפה
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 1 כפית שטוחה מלח

להרכבת הכריך:

  • חופן כוסברה
  • לימון כבוש
  • עריסה
  • פרוסות אבוקדו

מכינים את הספינג': מערבבים בקערה את החומרים היבשים מלבד המלח ומוסיפים את המים.
מערבבים וממשיכים ללוש כ-5 דקות. מוסיפים מלח ולשים 2 דקות נוספות. מכסים במגבת נקייה ומניחים לתפוח במקום חמים במשך חצי שעה.

מחממים שמן לטיגון עמוק וקורצים מהבצק כדורים בגודל כף היד. יוצרים חור במרכז כל כדור ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, להזהבה. מעבירים לנייר סופג ושומרים על השמן חם.

מטגנים את הדגים: טורפים בקערה קמח, מי סודה ותבלינים ליצירת בלילה. חוצים כל פילה דג לשני חצאים וטובלים בבלילה. מטגנים בשמן העמוק להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

מרכיבים את הכריכים: חוצים כל ספינג' לרוחב, מורחים עריסה ומוסיפים לימון כבוש ופרוסות אבוקדו. מניחים עליהם נתח דג ועליו חופן כוסברה טרייה. מגישים מיד.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami