עוגת שוקולד בציפוי שוקולד

עוגת שוקולד בציפוי שוקולד

אלונה זוהר – אתר בישולים
רשימת המצרכים (מנות)

לעוגה:

  • 1 כוס חלב
  • ב4 כפות קקאו
  • 200  גרם שוקולד מריר
  • 320 גרם סוכר
  • מעט ברנדי או תמצית רום
  • 1 כוס קמח תופח אסם
  • 200  גרם חמאה או מחמאה
  • 5 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 3 כפות סוכר להקצפה

לציפוי:

  • 200  גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילה שמנת מתוקה

ציוד נדרש:

  • תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, שוקולד מריר וסוכר.
  3. מוסיפים לסיר חמאה/מחמאה, חלמונים, ברנדי/תמצית רום.
  4. מוסיפים לכל הבלילה את הקמח התופח.
  5. בקערה נפרד מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  6. מאחדים את 2 הבלילות בתנועות קיפול.
  7. אופים את העוגה כ 35- דקות או עד שהיא מוכנה.

להכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ומערבבים
  2. כדי למנוע גושים. יוצקים על העוגה
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami