עוף מרוקאי עם שזיפים ויין אדום​

עוף מרוקאי עם שזיפים ויין אדום​

מצרכים להכנת העוף:

  • 4 בצלים חתוכים לרצועות
  • 60 מ"ל שמן (¼ כוס)
  • 5 כפות סוכר
  • 360 מ"ל יין אדום מתוק (½1 כוסות)
  • 10 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
  • 2 כפות שקדים קלויים
  • 5 כרעיים

הוראות הכנה:

  1. מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום מוסיפים הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס על הסוכר מוסיפים את השזיפים וממשיכים לערבב עוד כ-3 דקות נוספות לבסוף מוסיפים היין האדום ואת רצועות העוף אל הסיר ומערבבים לספיגת טעמי הרוטב בעוף
  2. מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות ומגישים
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami