עראייס ללא גלוטן

עראייס ללא גלוטן

מצרכים להכנת עראייס ללא גלוטן:

  • 1 פיתה של מונבטים ללא גלוטן בטעם בטטה (מפשירים) – יש לה טעם בטטה מתקתק שילדים אוהבים
  • 250 גרם בשר טחון
  • 2 כפות רוטב עגבניות
  • 1 בצל
  • מעט שמן לטיגון

הכנה:

  • להפשיר ולפתוח את הפיתה
  • לקצוץ ולטגן את הבצל במחבת עד להזהבה עם מעט שמן (ניתן לטחון אותו כדי שלא יורגשו חתיכות בצל לילדים רגישים)
  • לערבב את כל החומרים לקציצה בקוטר הפיתה ובעובי שלה (החומרים יספיקו לכמה פיתות תלוי בגודלן)
  • למלא את הפיתה לסגור אותה ולהכניס לטוסטר לחיצה עד לצבע זהוב.
  • ניתן להכניס לתנור לחימום נוסף לפני ההגשה.
  • מומלץ להגיש לצד טחינה לבנה.

מצרכים להכנת טחינה לבנה:

  • 1 כוס טחינה גולמית

  • ½ כוס מים קרים

  • מיץ מחצי לימון

  • מעט מלח

הכנה:

לערבב ביחד, ניתן להוסיף מים לפי מידת הסמיכות שאתם אוהבים.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami