פאי שוקולד בלונדי קוקוס

פאי שוקולד בלונדי קוקוס

לקלתית ביסקוויטים:

  • 150 גרם ביסקוויטים
  • 50 גרם (1/2 כוס) קוקוס טחון
  • 100 גרם חמאה מומסת

למוס שוקולד בלונדי קוקוס:

  • 100 גרם שוקולד פרה עלית בלונדי קוקוס
  • 50 מ"ל שמנת להקצפה

לקצפת:

  • 250 מ"ל שמנת להקצפה
  • 2  כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לקישוט:

  • 100 גרם שוקולד פרה עלית בלונדי קוקוס

אופן ההכנה: קלתית:

  • טוחנים במעבד מזון ביסקוויטים וקוקוס לאבקה דקה.
  • מוסיפים פנימה חמאה מומסת ומערבלים עד שנוצרת תערובת במרקם חול רטוב
  • מעבירים את הפירורים לתוך תבנית משומנת ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
  • מקפיאים את הקלתית במשך כ 30- דקות.

מוס שוקולד בלונדי קוקוס:

  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד המסה מוחלטת.
  • מקציפים שמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שנוצר מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס לקלתית ומשטחים לשכבה אחידה.

קצפת:

  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קצפת צפופות בחלק העליון של הפאי.
  • מקשטים בקוביות שוקולד בלונדי קוקוס ומגישים.

טיפים:

  • שומרים את הפאי במקרר עד 5-6 ימים.
  • במקום שוקולד בלונדי קוקוס אפשר להשתמש בשוקולד בלונדי שקדים או קרמל מלוח באותן כמויות
  • אפשר להשתמש בביסקוויטים שוקו לגיוון הטעמים
בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami