פיש אנד צ'יפס

פיש אנד צ'יפס

מצרכים:

  • 3 חתיכות בורי מפולט וללא עור, חתוכות לאצבעות
  • ½ כוס קמח  בקערה
  • 1 ביצה טרופה בקערה
  • 1 כוס פירורי לחם בקערה שטוחה
  • שמן טיגון

הכנה:

  1. מייבשים מעט את אצבעות הדג, טובלים אותם בקמח, בביצה ואז בפירורי הלחם ומניחים זה לצד זה על צלחת.
  2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד שהדגים מזהיבים, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  3. מגישים לצד תפוחי האדמה ורוטב קטשופ או קטשופ משודרג עם מעט עריסה פיקנטית

חומרים לציפוי התפו"א:

  • 6 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כפית סוכר

2 תפוחי-אדמה – חותכים פרוסות (ניתן לקרוץ לעיגולים מדוייקים עם חותכן עוגיות ממתכת)

הכנה:

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות, מכינים תבנית תנור שטוחה עם דף נייר אפייה
  2. מערבבים את חומרי הציפוי בקערה, טובלים את פרוסות תפוחי האדמה ומסדרים בתבנית
  3. אופים כ 15 דקות מכל צד או עד להשחמה ומגישים

להגשה: קטשופ מעורבב עם מעט אריסה

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami