קסדייה טבעונית

קסדייה טבעונית

מצרכים:

פיתה של מונבטים ללא גלוטן בטעם בטטה (מפשירים) – יש לה טעם בטטה מתקתק שילדים אוהבים

  • 2 כפות טופו במרקם רך
  • 1 כוס  אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 4 פרחי כרובית (שהורתחו במים מומלחים לריכוך וקוררו)
  • מעט שמן
  • מלח, פלפל
  • 1 בצל קטן קצוץ (אופציונלי)
  • פרוסות מעגבניה אחת
  • 4 זיתים ירוקים חתוכים וללא גלעין
  • 1/4 כוס גרעיני תירס טריים

הכנה

  1. להשרות את הקשיו במים הרותחים למשך לילה שלם או שעתיים
  2. לטגן את הבצל במחבת עד לקירמול (לא להוסיף מלח) – זו תוספת אופציונלית
  3. טוחנת בבלנדר את הקשיו הרך, הכרובית,  ממרח הטופו, הבצל ומלח ופלפל לפי הטעם

הרכבה

  1. לפתוח את הפיתה ולמלא בממרח הלבן, לשים פרוסות עגבנייה, זיתים, גרעיני תירס
  2. לסגור ולמרוח מעל הפיתה מעט שמן זית ולהניח בטוסטר לחיצה עד לצבע זהוב

בתאבון.

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami