קרם בטטה וירקות כתומים

קרם בטטה וירקות כתומים - כוח הצבע

מצרכים:

  • 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
  • 1 גזר קלוף וחתוך
  • 1 כוס קוביות דלעת
  • 2 תפוח אדמה
  • מעט מים
  • מעט שמן זית
  • מלח

הכנה:

  • לבשל בסיר מים רותחים את תפוחי האדמה עד לכמעט ריכוך, להוציא מהמים, לקלף ולחתוך לקוביות גדולות
  • להחזיר לסיר עם חצי מכמות המים ולהוסיף את קוביות הבטטה, הגזר והדלעת, לבשל עד ריכוך
  • להוציא ולסנן, להחזיר לסיר, להוסיף כף שמן, מלח, ולערבב לייבוש של הירקות ולמעיכה
  • להוציא, למעוך ידנית או במעבד מזון בפולסים קצרים
  • ניתן להוסיף קוביית חמאה

לטעום ולהמליח

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami