

מצרכים:
- 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
- 1 גזר קלוף וחתוך
- 1 כוס קוביות דלעת
- 2 תפוח אדמה
- מעט מים
- מעט שמן זית
- מלח
הכנה:
- לבשל בסיר מים רותחים את תפוחי האדמה עד לכמעט ריכוך, להוציא מהמים, לקלף ולחתוך לקוביות גדולות
- להחזיר לסיר עם חצי מכמות המים ולהוסיף את קוביות הבטטה, הגזר והדלעת, לבשל עד ריכוך
- להוציא ולסנן, להחזיר לסיר, להוסיף כף שמן, מלח, ולערבב לייבוש של הירקות ולמעיכה
- להוציא, למעוך ידנית או במעבד מזון בפולסים קצרים
- ניתן להוסיף קוביית חמאה
לטעום ולהמליח