רולים עם סטיקי רייס ומנות סלמון מאודה

רולים עם סטיקי רייס ומנות סלמון מאודה

פילה סלמון- בלדי

רוטב טריאקי- אסם

מירין- טעמי אסיה

חומץ אורז- טעמי אסיה

אורז סושי- סוגת

אצות  נורי- טעמי אסיה

וואסבי- טעמי אסיה

רוטב סויה- אסם

מלח לימון- נפטון

בצל ירוק

חסה

סוכר

אופן הכנה:

סושי רייס-

3 כוסות מים

2 כוסות אורז

תחמיץ – חצי כוס חומץ אורז

רבע כוס סוכר

4 כפות מרין

מבשלים את האורז

לאחר בישול נוספים לאחר שהאורז מאודה,

סלמון מניחים סיר אידוי יושב על חתיכות ג’ינג’ר ולימון

מאדים אותו בין 12-דק בערך

פילה 200 גרם ( אם קפוא 18 דק)

שים באמצע

לוקחים חסות מניחים

רוטב טריאקי –

רבע כוס מרין

צרור בצל ירוק חתוך לקוביות

2 כפות סויה מערבבים הכל –

עושים רול מרכיבים ( מגישים מפורק כל אחד מרכיב)

לבישול של הסטשי רייס, מוזגים 3 כוסות מים לתוך סיר בינוני יחד עם 2 כוסות אורז סושי עגול ומבשלים על אש בינונית כ15 דקות עם מגבת בין המכסה לסיר עד שהאורז מוכן ודביק.

בנפרד מערבבים את כל המרכיבים של התחמיץ ומוסיפים לאורז ומערבבים בעזרת מזלג.

את הסלמון מניחים אל תוך סיר אידוי עם פרוסות לימון בתחתית שלא ידבק ולהוסיף ארומה, מכסים, מניחים מעל סיר בינוני עם מעט מים רותחים ומבשלים כ12 דקעד שהסלמון מוכן ומתפורר בקלות.

לרוטב את מערבבים טריאקי ומירין יחד עד לקבלת רוטב אחיד.

להגשה מניחים את האורז, את הרוטב, סלמון, בצל ירוק וחסות בקערות קטנות נפרדות, ומגישים יחד עם אצות ככה שכל אחד מרגיב את הרול לעצמו.

כלי בישול:

סיר לבישול האורז

סיר אידוי

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami