5 טיפים לאופה המתחיל

על המשקל – שקילת הקמח היא הדרך המדויקת ביותר למדידת כמות הקמח הרצויה

הגודל כן קובע – חשוב להתאים בין גודל התבנית למתכון על מנת שהמאפה לא יגלוש מהתבנית

הכל תלוי במיקום – מקמו את העוגה במרכז התנור כדי למנוע ממנה להישרף או להתייבש

קיסם הקסם – הכניסו קיסם אל מרכז העוגה במידה והקיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה

25°C

תנו לו כמה דקות – כל מאפה צריך מספר דקות לצינון בטמפרטורת החדר לפני הגשה

בלוג יינות ביתן

כל הזכויות שמורות ליינות ביתן © 2019

סגירת תפריט
Bitnami